Kvalitet

( siden er ved at blive opdatert ang vore nye lærer hår) 

 

HUSK at følg plejevejledningen 

 

Vi har to kvaliteter 

 

 

Lux-Hair Extensions - 100% ægte  cuticle remy hair i bedste kvalite

 

Mit extensions er nøje udvalgt, og har været testet i flere år inden det er kommet på markedet. Håret er af oprindelse virgin hair, hvilket betyder, at håret aldrig er kemisk behandlet. Mine extensions er skånsomt bearbejdet i hånden for at opnå den absolut bedste kvalitet. Bearbejdningen betyder også, at det lyse hår er farvet mere end det mørke. Derved har det lyse hår ikke lige så lang levetid som det mørke.

Ammok Lux- hair hair extensions har en perfekt struktur til vores skandinaviske hår. Håret er `glat` med naturlig fald. Levetiden på  Natural Hair afhænger af, hvordan håret plejes. 

 

 

Remy hair og non Remy hair

Remy betyder, at alle skællag på hver enkelt hårstrå vender nedad. Dette resulter i, at ens hårextenions ikke filtrer. Non Remy hair er hår, hvor hårstråene ikke vender samme vej, som gør, at ens extensions vil filtre i løbet af meget få dage.

Mit extensions er kun Remy hair.  

 

Single drawn og Double drawn 
Single drawn betyder, at alle hårstrå ikke er lige lange. 

Double drawn betyder, at stor set alle hårstråene er lige lange. 

 

Maskin- og håndsyede trenser

Maskinsyet trenser, er tykker i syningen. 

Håndsyes er meget fine små syninger, hvilket giver et mindrer synligt resultat. 

 

Farvning af dine extensions

 Jeg fraråder altid, at man farver sin extensions. Håret kan godt tåle farve, da det er 100% ægte, men farvning og specielt afblejning slider på håret, hvilket forkorter hårets levetid. Du kan ikke forvente at farve ville blive den samme som hvis du farve dit eget hår, da extension er behandlet og vil reger anderledes endt ens eget hår. Brug af silver shapoo, slider også på levetiden af dine extensions, da det udtørrer håret. (alt farving og silvershampoo er på eget ansvar) 

 

Glatning/krølning af dine extensions 

Du kan nemt glatte og krølle dine extensions, da det er ægte hår. Alt brug af glatte- og krøllejern samt hårtørrer slider dog på levet tiden af dine extensions, ligesom det slider på ens eget hår. Husk varmebeskyttelse. 

 

Salt- og klorvand 

Alt badning i salt- og klorvand slider på levetiden af dine extensions. Hvis du skal i klor- eller saltvand anbefales det, at du laver en hestehale, kommer balsam i det tørre hår, fletter det og derefter snor det i en knold. Tag først håret ud, når du er færdig med at bade. Husk at dette er på eget ansvar. 

 

B2B

Er du frisør eller extensionist? Så er det muligt at købe hår fra mig med B2B - kontakt mig for mere information. Husk - jeg kommer gerne til din salon og fremviser håret. 

 

Hvis du finder fejl i dine extensions?

Hvis dit hår imod alle forventninger skulle vise sig at have en fejl, viser dette sig hurtigt, inden for de første 14 dage.

Hvis du oplever nogle former for eventuelle fejl i håret, bedes du kontakte mig, så snart problemet opstår. Har jeg mistanke om, at håret fejler noget, bedes du sende det retur til mig, eller komme og få det aftaget, hvorefter jeg vil få det analyseret ved producenten, og hurtigst muligt vende tilbage til dig (du får ikke tilsendt nyt hår, mens dit hår bliver analyseret).

Alle omkostninger i forbindelse med returnerning skal du selv stå for - det anbefales at sende håret som pakke. (breve sendes på eget ansvar) 

Hvis håret indeholder fejl, får du tilbudt nyt hår. 

For at jeg kan give dig denne garanti, kræver det, at du har købt det anbefalede pleje. Og at du har overhold dine tider til opryk, som er max 8 uger. Ved brug af silver shampoo, farvning, badning I klor- og saltvand frafalder garantien. 

Der er ingen garanti, hvis der ikke er tilkøbt koret pleje, på selv dagen. 

Eller du ikke for rykket dine hair-extensions op inde for max 8uger. 

Da håret bliver brugt, bliver det naturligvis også slidt - der ydes ikke garanti for slitage. 

 

Påsætning hos mig

Hvis du har fået lavet en påsætning hos mig, yder jeg 3 ugers garanti, hvor du kvit og frit kan komme, hvis eksempelvis en tot eller fletning har løsnet sig, og få det lavet. Dog forudsætter garantien, at jeg kontaktes inden for garantiperioden og med det samme problemet opstår. 

For korakt pleje af extensions anbefales pleje fra Milk-Shake. 

 

Kontakt

  • AMMOK
  • Krudthusvej 10
  • 8700 Horsens
  • Danmark
  • CVR-nummer: 35626611

  • Telefonnr.: 42163207
  • E-mail: Info@ammok.dk

  • Sitemap