Om os

Velkommen til Ammok.dk

Mit navn er Kirstine, og jeg er indehaver af Ammok. Ammok blev etableret i marts 2013. Da jeg startede Ammok, var det kun påsætninger af hår fra leverandører her i Danmark. Siden da er det blevet til meget mere end det. Idag har Ammok fået sit eget hår (ammok lux-hair) som produceres i udlandet. Min leverandør er nøje udvalgt, for at kunne levere det bedste hår til jer. Jeg elsker hår produkter, og hårpleje er noget jeg altid har gået op i. At have extensions kræver, at man hele tiden er up to date, især inde for pleje, da dette hele tiden forbedres. Jeg tester hele tiden nye plejeprodukter af, både til extensions men også til almindeligt hår. Alle de produkter jeg har i salonen, har jeg selv eller min familie testet for mig. Dette gør, at jeg kan sikre, at produkterne lever op til mine egne krav, og at jeg personligt kan stå inde for alle produkter jeg forhandler. Jeg ville aldrig sælge produkter jeg ikke står inde for.

 

Officiel forhandler

Parallelimport er blevet meget udbredt i danmark de seneste år, især inde for beauty produkter. Dette er dog en handelsform jeg langt fra går ind for, da du som kunde ikke kan sikre dig, at du ikke får en gammel vare eller måske en kopivare. Det er vigtig for mig, at jeg kan garantere mine kunder friske produkter. Alle produkter på min side er købt direkte ved producenten.

 

Lidt mere end hårpleje

Jeg har af og til andre produkter inde som ikke kun er hårpleje, dette er produkter, som jeg også selv har prøvet og bruger. Jeg elsker at prøve nye produkter og at anbefale dem til andre. Min interesse for beayty produkter tog for alvor fart, da jeg arbejde i Matas i nogle år inden jeg startede Ammok. Hvis i har produkter i tænker kunne være noget for ammok.dk, så send endelig en mail til info@ammok.dk så vil jeg undersøge det nærmere.

 

Om mig

Mit navn er Kirstine, jeg bor sammen med min mand og vores 4 dejlige børn - 3 drenge og en lille pige. Ammok.dk er mit 5. lille barn. Ammok salonen ligger sammen med vores private hus. Dette valgte jeg at gør for lidt over 3 år siden, da det gav mig meget bedre mulighed for at arbejde med 4 små børn, samt at jeg nu kan tilbyde påsætning på flere tidspunkter end en almindelig arbejdsdag.

 

Hygge i salonen

I salonen har jeg nogle gange et eller flere af mine børn med, da famlie er den vigtigste ting for mig. Jeg har mange faste kunder, og det er jeg rigtig glad for, det er så rart at have faste kunder, så man kan lære hindanden at kende. Derved lærer jeg også jeres hår- og plejevaner at kende, og kan derfor vejlede jer på bedste vis.

 

Ammok.dk

Mange har spurgt, hvorfor det hedder Ammok. Ganske enkelt er det forbogstaverne på mine 3 drenge Aslan, Marco og Milas. O’et kommer fra min mands navn, og K for kirstine. Min datter var ikke født da jeg lavede navnet, så derfor er der siden kommet et N For Natalia i mit logo.

 

Hjælp til valg af farve og metode

Hvis i mangler nogen form for hjælp til extensions eller nogle af de produkter jeg forhandler, kan i altid kontakte mig på mail info@ammok.dk eller på facebook siden Ammok.

 

 

Salonen ligger på krudthusvej 10  i Horsens (en lille hyggelig hjemmesalon). Der er mulighed for parkering lige foran salonen. 


Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon: 42163207 eller e-mail: Info@ammok.dk, hvis du har spørgsmål.  

Kontakt

  • AMMOK
  • Krudthusvej 10
  • 8700 Horsens
  • Danmark
  • CVR-nummer: 35626611

  • Telefonnr.: 42163207
  • E-mail: Info@ammok.dk

  • Sitemap